Τηλ. Παραγγελιών: 2130406592

Αρχική / ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

● ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ 
 
Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 2 κιλά  βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,00€. (Για ορισμένους συνδυασμούς  πόλης αποστολής - πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).
 
Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με  παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.  Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€.
 
Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ,(δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα  6,50€μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό,η χρέωση ανέρχεται σε 2,00€.
 
 
● ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ 
 
Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση   διαμορφώνεται στα 4,50€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€. 
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.
 
 
● ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ
 
Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€. Για αποστολές από Αττική  παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα.
 
Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση σε 2-4 εργάσιμες   ημέρες).
 
● ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ 
 
 Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 5,00€.
 
 
● ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
 
Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 1 με παράδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 6,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε  1,50€.
Για αποστολή προς προορισμούς της Ζώνης 2 με παράδοση σε 1-4 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€.
 
Ζώνη 1: Sandanski, Petrich, Kresna, Belasitsa, Chuchouligovo, Damyanitsa, Dolna Gradeshnitsa, Drankovo, Gabrene, Ilindentsi, Karnalovo, Kavrakirovo, Kluts, Kolarovo, Kulata, Leshnitsa, Levounovo, Marikostinovo, Mikrevo, Mihnevo, Novokoνοmladi, Parvomay, Samuilovo, Sklave, Skrat, Struma, Yavornitsa.
 
Ζώνη 2: Υπόλοιπη Βουλγαρία
 
 
● ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 
 
Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Βουλγαρία, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης  ανέρχεται σε 1,50€.
 
● ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ 
Οι αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ. Για αποστολές προς Ευρωπαϊκή Ένωση (εκτός Κύπρου & Μάλτας) με παράδοση εντός 5-7 εργάσιμων ημερών προσφέρονται ειδικές τιμές με την υπηρεσία Service Economy. 
 

 
Επιστροφές / Αλλαγές
 
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
 
Οι επιστροφές των προϊόντων που διακινούνται στο www.begatti.gr γίνονται ως εξής:
Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. 
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι καθαρά, αφόρετα και χωρίς να έχουν υποστεί μετατροπές. Τα προϊόντα  σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είναι σκισμένα, λεκιασμένα ή κατεστραμμένα.
Τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν άθικτες τις ετικέτες τους. 
Τα μαγιό θα πρέπει να έχουν το ειδικό προστατευτικό αυτοκόλλητο κάλυμμα που εμποδίζει την επαφή με το δέρμα ή το πλαστικό που ενώνει τα δυο μέρη του εσώρουχου. Τα εσώρουχα σλιπάκια  που έρχονται σε επαφή με ευαίσθητες περιοχές και γι αυτό το λόγο, όπως θα διαπιστωθεί με την παραλαβή της παραγγελία, έχουν ένα προστατευτικό πλαστικό δέσιμο που τα εμποδίζει να δοκιμαστούν ή να φορεθούν. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, δεν πρέπει να έχει αφαιρεθεί ή να έχει σχιστεί αυτό το μικρό πλαστικό δέσιμο. Και στην περίπτωση προσωπικής παραγγελίας και στην περίπτωση δώρου, η πλαστική ταινία σε αυτά τα προϊόντα πρέπει να είναι ΑΘΙΚΤΗ. 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων θα πρέπει να αποσταλεί mail στο orders@begatti.gr διευκρινίζοντας το είδος και τον λόγο επιστροφής του προϊόντος. Τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να υπάρχει η αντίστοιχη απόδειξη/τιμολόγιο και ο αριθμός παραγγελίας.

Μόλις εγκριθεί η επιστροφή του προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων γίνεται  εντός 5 ημερών και με τον ίδιο τρόπο που έχει πληρωθεί η παραγγελία. Σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, πολλές φορές η επιστροφή εξαρτάται από την Τράπεζα. Σε περίπτωση που η πληρωμή έχει γίνει  με αντικαταβολή θα πρέπει να αποσταλούν στο mail orders@prettymeswimwear.com τα στοιχεία του λογαριασμού Τραπέζης, η Τράπεζα καθώς και το όνομα του κατόχου του λογαριασμού, προκειμένου να γίνει η κατάθεση.

Για την αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχεται προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ( π.χ. λάθος είδος ).
 
Τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη.